Nicklas Ekstrand

Nicklas Ekstrand

Teamchef ŠKODA, SEAT & CUPRA Växjö – ŠKODA

Beskriv kortfattat din roll hos Atteviks.
Jag är teamchef/verkstadschef över SKODA, SEAT samt Cupra och sitter i Växjö. Jag har hand om ekonomin och att driften efterlevs samt att kundnöjdheten ska vara på topp i vår ort över våra märken.


Vilka personliga egenskaper tror du är viktigast för att klara av det här jobbet?

Man måste vara rak och tydlig, flexibel och se utifrån allas bästa. Se till att kunden får en 5-stjärnig upplevelse och att kunden är nöjd och får en rak kommunikation. Trevligt bemötande samt en respektfullhet mot varandra gör att man kommer långt.


Hos Atteviks är det viktigt med ”ett säljande beteende”. Vad innebär detta för dig?

Ett säljande beteende är att man är lyhörd, lyssnar på vad kunden behöver och ger råd och rekomendationer om vad som passar kunden samt ge förbättringsförslag för att kunden ska få en så säker åktur som möjligt.


Vad är det bästa med att arbeta hos Atteviks?

Det bästa med jobba på Atteviks är att det är en rolig arbetsplats, bra kollegor och en glädje att komma till jobbet, en fantastisk gemenskap. Man utvecklas mer och mer för varje dag som går och får möjlighet att påverka sin vardag till det bättre. 


Vilka egenskaper värdesätter du som chef hos dina medarbetare?

Jag värdesätter att man är rak, tydlig, flexibel och respektfull mot alla sina kollegor oavsett person och avdelning. Man försöker lära varandra till att utvecklas till det bättre och att ge alla en möjlighet till att lyckas med de olika arbetsrollerna. Ett bra ledarskap är lite som det tidigare jag skrev. Öppen och ärlig samt respektfull och att alltid finnas där när det behövs.

nicklas.ekstrand@atteviks.se

0470-7531236

Jobbar du redan på Atteviks?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@atteviks.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor