Ted Granman

Ted Granman

Försäljningschef Audi – Audi

Beskriv kortfattat din roll hos Atteviks.
Som Försäljningschef för Audi är jag (tillsammans med mitt fantastiska team/medarbetare) övergripande ansvarig för försäljningen gällande Audi på Atteviks.


Hos Atteviks är det viktigt med ”ett säljande beteende”. Vad innebär detta för dig?
Ett säljande beteende för mig är att alltid vara lyhörd för kundens önskemål och alltid sätta kunden i fokus, samt att bemöta alla människor med en glad och positiv attityd.


Vilka egenskaper värdesätter du som chef hos dina medarbetare?
Ansvarstagande, ödmjukhet, lojalitet samt en positiv inställning till att alltid vilja göra det ”lilla extra” för kunder och medarbetare.

 
Vad är ett bra ledarskap för dig?
Ett bra ledarskap för mig är att vara lyhörd, ärlig och närvarande i det vardagliga arbetet. Samt att på ett coachande sätt hjälpa medarbetarna att utvecklas och känna delaktighet.

 
Vad är det bästa med att arbeta hos Atteviks?
Atteviks är ett modernt och expansivt företag med viljan att utvecklas och alltid vara bäst på det vi gör, här är alla lika mycket värda och lika viktiga för företagets totala framgång. Det bidrar till stolthet, delaktighet och en fantastisk laganda.

 
Atteviks första devis ”Kunden är vår chef” – vad innebär dessa ledord för dig på din avdelning?
Våra kunder är det som gör att vi finns, det är de som betalar våra löner och som gör att vi har ett jobb att gå till. Med andra ord är det kunden som är vår chef och som bestämmer förutsättningarna för hur vi måste arbeta. Om vi uppfyller eller i bästa fall överträffar kundens förväntningar kommer hen att återkomma till oss och på så sätt säkra våra jobb och vår framtid. Det är också en devis som gör att vi hela tiden måste vara lyhörda och arbeta för att alltid utveckla oss själva.

ted.granman@atteviks.se

036-348865

Jobbar du redan på Atteviks?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@atteviks.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor